MENU

Bestuurslid gevraagd

Onze vrijwilligers zijn werkzaam in de thuissituatie en binnen Hospice Tiel. Wij zien het als onze taak om mensen in hun laatste levensfase met aandacht bij te staan vanuit het idee dat elk mens uniek is. De zorg door onze vrijwilligers kan hierbij aanvullend en ondersteunend zijn. Naast emotionele ondersteuning van de cliënt en zijn naasten kunnen vrijwilligers de nodige praktische zorg verlenen. Uit de aanwezigheid van vrijwilligers kunnen de mantelzorgers weer nieuwe moed en energie putten en kan hun draagkracht hiermee worden versterkt. Momenteel beschikken we over circa 25 vrijwilligers.

Het bestuur wordt ondersteund door 2 betaalde coördinatoren die de vrijwilligers aansturen.

Binnen ons bestuur is een vacature ontstaan voor de functie van algemeen bestuurslid met aandachtsgebied PR en marketing, inclusief crowdfunding en social media.

Wij zoeken daarom een actief en maatschappelijk betrokken persoon, met feeling voor bestuurswerk, vrijwilligerswerk, kennis of feeling van Palliatief Terminale Zorg en die bij voorkeur over Public Relations vaardigheden beschikt.

Het bestuur vergadert zes keer per jaar op maandag van 17.00 uur tot 19.30 uur.

Voor verdere informatie rondom onze organisatie verwijzen wij u naar de website www.vptzrivierenland.nl. Wij zijn onderdeel van het landelijke VPTZ (vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg).

Wanneer uw interesse is gewekt kunt u voor aanmelding of nadere informatie contact opnemen met de voorzitter, Hr. Ferry Noothout, Ferrynoothout@gmail.com


HULP NODIG?

Zorgt u voor een ernstig zieke? En valt deze zorg u soms zwaar of heeft u behoefte aan ondersteuning? Wij kunnen u helpen.

VRIJWILLIGER WORDEN?

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Dan is het werken in de palliatieve terminale zorg wellicht iets voor u. 
LEES MEER