MENU
Zakengids Week 48, November 2019
Onderstaand artikel was te lezen in de Zakengids van week 48, november 2019Soroptimisten 3 juni 2019
 

ivierenland, ter waarde van 7.580 euro.

Dit mooie bedrag is verkregen door middel van sponsoring en de vertoning van de film “Moeder aan de lijn”, (zie item dd 12 april) die duidelijk weer geeft wat dementie voor een mantelzorger kan betekenen. Het bedrag wordt besteed aan het opleiden van vrijwilligers van bovenstaande organisaties, om de mantelzorgers meer te kunnen ondersteunen. De vraag naar goed opgeleid personeel wordt steeds groter, maar het aanbod groeit helaas niet mee. Soroptimistclub West-Betuwe is daarom heel blij, dat zij deze cheque hebben mogen overhandigen aan beide organisaties.

Foto van de overhandigingSoroptimisten 12 april 2019

Vrijdag 12 april 2019 was er een geslaagde benefietavond van de Soroptimisten voor ons project van Dementie. Een verslag en foto's zijn te vinden op "De Tielenaar".  zie https://detielenaar.nl/nieuws/2019/04/soroptimisten-richten-met-succes-schijnwerper-op-thuishulp-voor-mensen-met-dementie-en-de-palliatieve-thuiszorg/

En het was geweldig hoe 3 vrijwilligers hun ervaringen hebben verteld! Dat maakte indruk, evenals de mooie bijdrage van een mantelzorger.


Inspiratiedag 22 november 2018

Klik hier voor een verslag van de landelijke Inspiratie dag te Nijkerk.


Symposium 11 oktober 2018

Klik hier voor een verslag van het symposium.

Antenne september 2018

In het maandblad Antenne, uitgave van VPTZ Nederland, heeft in de maand september 2018 een artikel gestaan van onze vrijwilligers.

In onderstaand PDF bestand is dit artikel integraal opgenomen:

HULP NODIG?

Zorgt u voor een ernstig zieke? En valt deze zorg u soms zwaar of heeft u behoefte aan ondersteuning? Wij kunnen u helpen.

VRIJWILLIGER WORDEN?

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Dan is het werken in de palliatieve terminale zorg wellicht iets voor u. 
LEES MEER